16601642_1943629639198759_5368360634427560420_o

 

Jag har upplevt en underbar helg med stor portion av faktor ”fylla på energi” med fina vänner och nya bekantskaper i fantastisk miljö!

 

Här lyfts några av livets utmaningar och kanske visar arrangörerna vägen mot lösningar för att inspirera till egen utveckling och livsstilsförändringar. Det sås många små frön till utveckling och förändring.

Här finns flera forum där fokus ligger på möjligheter hos den enskilde istället för att börja med att sätta diagnos och en vilja att därefter arbeta mot möjligheter.

Att välja att se det som fungerar hos individer istället det som inte funkar är inställningen.

Vi pratar många gånger under de här två dagarna om nuläge och önskat läge och allt som händer i livet däremellan. Vi får inspiration till att skriva kontrakt med oss själva och starta eller fortsätta genomföra vår resa.

Vi pratar om självbilden, självförtroendet, självkänslan och om vår självinsikt.

Vi tränar hårt och vi tränar effektivt.

Vi pratar om kosten och får en fantastisk meny vid måltiderna och mellanmålen.

Miljön på Högbo Brukshotell förstärker alla budskap och här är kongruens ett genomgående tema.

Att få vara på Må Bättre, Sandviken, en fin träningsanläggning med grymma möjligheter blir som krydda på moset.

 

Vi får möta Sabina och höra om hennes resa i hennes sjukdomsbild med Endometrios. Hur hon träffat på många mindre bra och flera bra medmänniskor i sjukvården. På hennes resa mot diagnos. Med ständig smärta. Om vad betydelse av vänner kan göra för livsviktig skillnad. Vi skrattar och vi gråter, vi känner och vi ger varandra omtanke och låter det som är viktigt i livet få ta plats. Oss själva och gemenskapen.

De här två dagarna ger möjlighet att erbjuda ett annat tempo för både kropp och knopp, i omgångar, i intervaller och det berikar.

 

Under två dagar har vi tränat både fysisk och mentalt, fyllt på med inspirerande föreläsningar av Nicklas, Gustaf, Linda, Karna och Sabina. Vi tränar mental träning och upplever känslan av att sänka vår grundanspänning.

Vi har dessutom fått möjlighet att bidra i kampen för att hitta lösningar av sjukdomen Endometrios via frivilliga bidrag.

 

Deltagarnas ”varför” i livet, arbetet och i relationer förstärks och lyfts till ett medvetet plan och inspiration för att ta hjälp, starta ett hälsosammare liv genom diverse nyttiga val i vardagen stärks. Och med det så uppfylls också många av alla deltagares förväntningar på Hälsohelgen. Framförallt delar jag

Nicklas Eriksson´s; en bättre värld!

 

En ny chans att delta är den 16-17 september i Västerås.

Nyfiken? Kolla här:

http://www.kickyourmind.com/

https://www.facebook.com/kickyourmind1/?fref=ts